Hypotheken

Het kopen van een eigen woning is misschien wel een van de spannendste momenten in uw leven. Het is prettig hier nauwkeurig en deskundig bij geholpen te worden. Door een juiste inventarisatie krijgt u precies de hypotheek die bij u past. Daarnaast zorg ik dat u weet waar u voor tekent. Een hypotheek via Van Noort Financiële dienstverlening ontzorgt.

Met wie doen wij zaken?

Van Noort Financiële dienstverlening doet zaken met vrijwel elke hypotheekverstrekker in Nederland. Denk hierbij aan de banken zoals Rabobank/ ABN AMRO/ING. Maar ook de scherp geprijsde partijen zoals Argenta/Munt/Woonfonds/Hypotrust/Holland woont en de partijen die zich meer richten op maatwerk zoals BLG/Florius/Obvion. In totaal gaat het om zo’n 35 partijen, door het grote aanbod ontvangt u altijd een advies op maat.

Bijbehorende producten

Bij een hypotheekadvies hoort een complete inventarisatie, naast de hypotheek dient er gekeken te worden naar overlijden / arbeidsongeschiktheid / werkeloosheid / pensioen. Aan het eind van het hypotheektraject met Van Noort Financiële dienstverlening weet u precies hoe u ervoor staat en worden indien nodig risico’s afgedekt.

Nationale Hypotheek Garantie

Bij het kopen van een huis heeft het kiezen voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG) in de hypotheek meerdere voordelen. Ten eerste krijgt u van de hypotheekbank een korting op de rente. Het tweede voordeel is nog veel belangrijker, het is namelijk een vangnet voor het geval u niet meer aan uw financiële verplichtingen kunt voldoen.

Vergelijkingskaart hypotheek